logo

RESTAURANT DE LANDEREIJE

RESTAURANT DE LANDEREIJE

RESTAURANT DE LANDEREIJE

HET RESTAURANT

Laat u verrassen door de Brabantse gastvrijheid en service als u De Landereije binnenstapt. Onder leiding van gastvrouw Wietske wordt u welkom geheten door onze bedieningsbrigade. Sinds 2007 is het restaurant aangebouwd aan de boerderij waar Wietske geboren en getogen is. Heerlijk eten en drinken is haar passie en met de realisatie van haar eigen restaurant kan zij dit met onze gasten delen.  

Het restaurant is zeer sfeervol ingericht met accenten in aardse tinten.

KEUKEN

Met veel passie bedenkt onze keukenbrigade, onder leiding van Chef-kok Eddie Palm, de meest passende gerechten met de producten die het seizoen ons geeft. Kwaliteit staat voorop omdat Eddie alleen met verse, pure en vooral lokale producten werkt. De producten zijn zo veel mogelijk fairtrade, scharrel en/of duurzaam met oog voor natuur en dier. 

Onze wijnkaart is met zorg voor u samengesteld met wijnen vaak afkomstig van kleinere wijnboeren en wijndomeinen. Ze onderstrepen de kwaliteit van onze keuken; zuiver en puur.

MENU

Wij hebben een heerlijk  3-gangen Hoeve menu voor 27,50 euro of een 3 gangen keuze menu voor 33,50. U kunt er ook voor kiezen om onze brigade de vrije hand te geven. Zij bereiden graag een drie-, vier- of vijfgangen Verrassingsmenu voor u. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw wensen en allergenen.

Groot succes bij ons is een All-In verrassingsmenu. U wordt verwend met drie-, vier-, vijf- of zesgangen menu met extra amuses, inclusief aperitief, waters (bruisend of plat), wijnen en koffie met friandises na.

SPECIALS & MENU’S

  • 3 gangen keuze menu
  • Verrassingsmenu
  • WIJNEN
Next
Previous
Logo