logo

OMGEVING

TILBURG

In Tilburg is er van alles te doen. Hetbruisende studentenleven en het rijke kunst- en cultuurklimaat zijn daarbij de extra krenten in de pap. Waardevolle tradities worden gekoesterd en waar nodig nieuw leven in geblazen. De Tilburgsekermis, Festival Mundial, Tilburg Ten Miles, Tilburg wijnstad/culinair zijn grote evenementen die hetbezoek meer dan waard zijn.

MODERN

Tilburg is een moderne stad, met moderne industrieën en een modern uiterlijk. Veel zichtbare historische resten heeft de stad niet. Maar dat betekent niet dat de historie van de stad niet interessant is. En die heeft Tilburg gemaakt tot wat het nu is.

KOM & BELEEF

Gezellig een dagje Tilburg? Buiten de vele evenementen biedt Tilburg veel leuke hotspots. Denk aan de Spoorzone, Piushaven, Korte Heuvel, Piusplein en de Oude markt. Dit allemaal in een straal van een kilometer van de gezellige Heuvelstraat vol winkels. Wij vertellen u graag meer.

ARRANGEMENT

Wij hebben een heerlijk culinair arrangement samengesteld. Geniet na een dag “de toerist uithangen” van de lekkerste gerechten in ons restaurant De Landereije. Daarna kunt u heerlijk overnachten in ons hotel waar u de culinaire hoogstandjes van die avond rustig kunt verteren.

Het Culinair Arrangement is per nacht te boeken. Boekt u voor extra nachten? Dan breiden wij het arrangement uit met een extra gang voor het extra diner. (bij 2 nachten, krijgt u de 2e avond een viergangen diner, bij drie nachten de 3e avond een 5e gang etc.).

Dit arrangement bestaat uit;
1 x overnachting
1 x boerenontbijt
1 x 3-gangen verrassingsmenu
1 x ontvangst met koffie of thee
1 x aperitief van het huis
 

BOEK HIER DIT ARRANGEMENT
Logo