logo

OMGEVING

DEN BOSCH

De historische en culturele hoofdstad van Noord-Brabant heeft een compact en gezellig centrum. De binnenstad heeft gelukkig veel van haar Middeleeuwe structuur behouden. Dit blijkt onder meer uit de vele steegjes, de driehoekige markt met het standbeeld van Jeroen Bosch, de gotische Sint-Janskathedraal, de Uilenburg en de Binnendieze als representanten van meer dan 500 monumenten.

BOURGONDISCH

Van april tot oktober kun je met een rondvaart over de Binnendieze de allermooiste plekjes bezoeken. De Middeleeuwse Sint-Janskathedraal is een van de belangrijke bezienswaardigheden van de stad en is een van de rijkst versierde kerken van Nederland.

KOM & BELEEF

Kom genieten van Breda. U bent er in nog geen 20 minuten vanuit Kaatsheuvel. Wij kunnen u precies vertellen wat u gezien moet hebben bij een bezoek aan deze gezellige stad met rijke historie.

ARRANGEMENT

Wij hebben een heerlijk culinair arrangement samengesteld. Geniet na een dag “de toerist uithangen” van de lekkerste gerechten in ons restaurant De Landereije. Daarna kunt u heerlijk overnachten in ons hotel waar u de culinaire hoogstandjes van die avond rustig kunt verteren.

Het Culinair Arrangement is per nacht te boeken. Boekt u voor extra nachten? Dan breiden wij het arrangement uit met een extra gang voor het extra diner. (bij 2 nachten, krijgt u de 2e avond een viergangen diner, bij drie nachten de 3e avond een 5e gang etc.).

Dit arrangement bestaat uit;
1 x overnachting
1 x boerenontbijt
1 x 3-gangen verrassingsmenu
1 x ontvangst met koffie of thee
1 x aperitief van het huis
 

BOEK HIER DIT ARRANGEMENT
Logo