logo

OMGEVING

DE DUINEN

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd! Het is ruim 3500 hectare groot en is sinds 2002 een nationaal park. 

PUUR NATUUR

Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. Kom hier heerlijk struinen door het stuifzand, maak een fietstocht door uitgestrekte bossen of kom paardrijden of mountainbiken over zandheuvels langs een van de mooiste routes van het land.

BELEEF HET

Kom genieten van de Sahara van Brabant. De Loonse en Drunense Duinen zijn geschikt voor jong en oud. Maak er een sportieve dag van of ga een dagje in alle rust uitwaaien. Wij bieden u hieronder een exclusief arrangement aan.

ARRANGEMENT

Je fietst of wandelt langs een aantal ‘smaakmakers’ van Nationaal Park De Loonse en DrunenseDuinen. Terwijl je geniet van bossen, stuifzand, beken en vergezichten, fiets je langs plekken waarheerlijke verse streekproducten worden aangeboden. Onderweg kun je pauzeren bij een aantal mooie horecagelegenheden. Ons hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid en een afgesloten overdekte fietsenstalling.

Dit arrangement bestaat uit;
1 x overnachting
1 x boerenontbijt
1 x 3-gangen verrassingsmenu
1 x ontvangst met koffie of thee
1 x Brabants likeurtje
1 x kaart van de omgeving en fietsroute (per kamer)
Dit arrangement is ook voor meerdere dagen te boeken.

BOEK HIER UW ARRANGEMENT
Logo