logo

OMGEVING

LANDGOED HUIS TER HEIDE

De kern van landgoed Huis ter Heide bestaat uit zeer afwisselende natuur: bossen, heide, akkers envennen. Loop over het fraaie landgoed en geniet van het uitzicht vanaf het vlonderpad. In en rondede vennen leven onder andere amfibieën als vinpootsalamander en heidekikker, wulp, dodaars,kleine karekiet en rietgors.

FLORA & FAUNA

Schotse hooglanders creëren er door begrazing open plekken waarkruiden en struiken kunnen ontkiemen. Door de aanwezigheid van oude bomen zitten in het bos veelholenbroeders zoals de gekraagde roodstaart en groene, zwarte en grote bonte specht.

KOM GENIETEN

Kom genieten van het mooie van de natuur op Landgoed Huis ter Heide. Vlakbij Tilburg en vrijwel in het midden van de driehoek Breda, Den Bosch en Eindhoven. Wij bieden u hieronder een exclusief arrangement aan.

ARRANGEMENT

Een arrangement om samen met uw partner te genieten van een paar romantische dagen in ons hotel. Bezoek een dichtbijgelegen historische stad, of ga een dagje shoppen. Maak prachtige fiets- en wandeltochten door de Loonse en Drunense Duinen, bezoek de betoverende wereld van de Efteling of bezoek het landgoed Huis ter Heide. Geniet daarna van een heerlijk romantisch diner bij kaarslicht in ons aangelegen restaurant De Landereije.

Met dit Arrangement geniet u van:
Fles bubbels op de kamer
1 x overnachting
1 x Boeren ontbijt met glaasje bubbels
1 x romantisch 4-gangen diner
Bloemblaadjes op bed!
Dit arrangement is ook voor meerdere dagen te boeken

BOEK HIER UW ARRANGEMENT
Logo