logo

OMGEVING

HEUSDEN

Ingesloten tussen wallen en grachten ligt het fraai gerestaureerde vestingstadje Heusden. Boven op de hogevestingwallen kijkt u aan de ene zijde op het schilderachtige stadje terwijl u aan de andere zijde kuntgenieten van een uitzicht op de rivier de Maas.

GEWOON KNUS

In de karakteristieke oude straatjes en smalle steegjes ontdekt u steeds opnieuw tal van eeuwenoudegoed bewaarde en gerestaureerde panden en gevels met fraaie gevelstenen. Heusden staat bekend om zijn vele kunst- winkels engaleries. Naar Heusden toe is een mooie fietsroute langs de Maas en door de polders.

KOM & BELEEF

Kom genieten van het fraaie Heusden. Op nog geen 15km afstand van Den Bosch en slechts 20km van Tilburg bent u er zo. Wij kunnen u precies vertellen wat u gezien moet hebben bij een bezoek aan dit indrukwekkende en gezellige dorpje.

ARRANGEMENT

Wij hebben een heerlijk culinair arrangement samengesteld. Geniet na een dag “de toerist uithangen” van de lekkerste gerechten in ons restaurant De Landereije. Daarna kunt u heerlijk overnachten in ons hotel waar u de culinaire hoogstandjes van die avond rustig kunt verteren.

Het Culinair Arrangement is per nacht te boeken. Boekt u voor extra nachten? Dan breiden wij het arrangement uit met een extra gang voor het extra diner. (bij 2 nachten, krijgt u de 2e avond een viergangen diner, bij drie nachten de 3e avond een 5e gang etc.).

Dit arrangement bestaat uit;
1 x overnachting
1 x boerenontbijt
1 x 3-gangen verrassingsmenu
1 x ontvangst met koffie of thee
1 x aperitief van het huis
 

BOEK HIER DIT ARRANGEMENT
Logo