logo

OMGEVING

DE EFTELING

Na een dag vol sprookjes en beleving kun je heerlijk tot rust komen in ons hotel. Op slechts 5 minuten van de Efteling komt u na een inspannende dag tot rust in landelijke omgeving. Of juist de dag uitgerust beginnen en na ons boerenontbijt als eerste in de Efteling aankomen zonder files. Begin of eindig de dag zonder stress en maak van het Efteling bezoek een onvergetelijke ervaring.

WERELDWONDEREN

U kunt ervoor kiezen om het arrangement uit te breiden met een extra overnachting en natuurlijk de mogelijkheid voor een heerlijk diner in ons aangelegen restaurant, De Landereije. Het arrangement is te boeken voor 2 of 3 dagen. Wilt u een extra nacht zonder extra kaartje? Kinderen onder de 4 jaar betalen geen entree voor de Efteling. Neemt u dan even contact met ons op.

KOM GENIETEN

Kom genieten van de unieke Efteling beleving. Het park is geschikt voor jong en oud en is zowel in de zomer- als wintermaanden geopend. Wij bieden u hieronder een exclusief arrangement aan.
 
Bij ons hotel kunt u ook uw Eftelingkaartje kopen. Daardoor hoeft u niet in de wachtrij bij de kassa, maar kunt u meteen naar de entree lopen.

ARRANGEMENTEN

1 x overnachting
1 x boerenontbijt
1 x entree Efteling

 

LET OP: Bij ons hotel kunt u ook uw Eftelingkaartje kopen. Daardoor hoeft u niet in de wachtrij bij de kassa, maar kunt u meteen naar de entree lopen

 

BOEK DIRECT
Logo