logo

OMGEVING

DE BEEKSE BERGEN

Safaripark de Beekse Bergen is een van de grootste dierenparken van Europa. Het kenmerkt zich door de ruime opzet en de natuurlijke omgeving waarin de dieren leven. In een reservaat van ruim 110 hectare even meer dan 1000 dieren van ruim honderd verschillende soorten. U maakt een reis langs de verschillende werelddelen en hun diersoorten.

WERELDREIS

Door Afrika waar u leeuwen, zebra's, olifanten en neushoorns ontmoet. In Europa ziet u de imposante wisent en ranke edelherten. In het vernieuwde Zaire vindt u de Siberische tijgers en de prachtige rode panda's. In Zuid Amerika ontdekt u de kleurrijke ara's en de speelse doodshoofd apen. Uw reis eindigt in Australie waar u kennis maakt met verschillende kangoeroes en emoes.

KOM GENIETEN

Kom genieten van een van Europa's grootste dierenparken, De Beekse Bergen. Het park is geschikt voor jong en oud en is zowel in de zomer- als wintermaanden geopend. Wij bieden u hieronder een exclusief arrangement aan.

ARRANGEMENTEN

Geniet van de lekkerste gerechten en bijpassende wijn in ons aangelegen restaurant De Landereije. Daarna heerlijk overnachten in ons hotel waar u de culinaire hoogstandjes van die avond rustig kunt verteren. Het Culinair Arrangement is voor meerdere dagen te boeken.

Dit arrangement bestaat uit;
1 x overnachting
1 x boerenontbijt
1 x 3-gangen verrassingsmenu
1 x ontvangst met koffie of thee
1 x aperitief van het huis

BEKIJK ALLE ARRANGEMENTEN
Logo