logo

OMGEVING

BREDA

Breda is een stad met een veelbewogen verleden. Een verleden dat niet onder de grond ligt. Integendeel, Breda is rijk aan sporen uit vervlogen tijden. Monumenten, verwijzingen en gedenktekens. Er is een monument waaraan u Breda al van verre herkent, de toren van de Grote of Onze lieve Vrouwe Kerk. Het bouwwerk is rijk bewerkt aan de buitenzijde en heeft een indrukwekkend interieur.

BRUISEND

Naast de historie is Breda een heerlijke stad om te winkelen of op lekker 1 van de vele terrasjes te pakken in de gezellige, oude binnenstad.

KOM & BELEEF

Kom genieten van Breda. U bent er in nog geen 20 minuten vanuit Kaatsheuvel. Wij kunnen u precies vertellen wat u gezien moet hebben bij een bezoek aan deze gezellige stad met rijke historie.

ARRANGEMENT

Wij hebben een heerlijk culinair arrangement samengesteld. Geniet na een dag “de toerist uithangen” van de lekkerste gerechten in ons restaurant De Landereije. Daarna kunt u heerlijk overnachten in ons hotel waar u de culinaire hoogstandjes van die avond rustig kunt verteren.

Het Culinair Arrangement is per nacht te boeken. Boekt u voor extra nachten? Dan breiden wij het arrangement uit met een extra gang voor het extra diner. (bij 2 nachten, krijgt u de 2e avond een viergangen diner, bij drie nachten de 3e avond een 5e gang etc.).

Dit arrangement bestaat uit;
1 x overnachting
1 x boerenontbijt
1 x 3-gangen verrassingsmenu
1 x ontvangst met koffie of thee
1 x aperitief van het huis
 

BOEK HIER DIT ARRANGEMENT
Logo